Onze mensen

mw. mr. J. Cortet

Advocaat

Is in januari 2008 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Na werkzaam te zijn geweest bij een toonaangevende Rechtsbijstandsverzekeraar is mr. Cortet sinds februari 2009 werkzaam in de advocatuur.

De dienstverlening van mr. Cortet richt zich op de algemene civiele praktijk, waarbij zij op uiteenlopende rechtsgebieden zowel bedrijven als particulieren bijstaat.

Het verstrekken van adviezen, het opstellen van diverse contracten en Algemene Voorwaarden alsmede het voeren van onderhandelingen en procedures behoren tot de dagelijkse praktijk van mr. Cortet.

Mr. J. Cortet is lid van de Nederlandse Vereniging van Tuchtrechtadvocaten (Disciplina), Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR) en Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP).

mw. K. Mazur

Juridisch medewerker

Studeert sinds 2014 Rechten aan de Hoge School van Amsterdam. Na meerdere stages bij zowel een gerechtsdeurwaarderskantoor als een juridisch dienstverlener is K. Mazur sinds 2016 actief als juridisch medewerkster bij het advocatenkantoor Cortet, waarbij zij mr. Cortet van de nodige ondersteuning voorziet.

mw. Q. Schier

Juridisch medewerker

Studeert sinds 2016 Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht. Met de wens om al vroeg de advocatuur in te duiken en interesse in uiteenlopende rechtsgebieden is Q. Schier sinds 2018 werkzaam als juridisch medewerkster bij advocatenkantoor Cortet. Alwaar zij met plezier alles in werk stelt om de cliënten van het kantoor en mr. Cortet van dienst te kunnen zijn en de tijdens haar studie verworven kennis in de praktijk te brengen.